söndag 23 september 2012

Vaknade Med Frost I Morse.....

klockan 7.30 och  -1gr, det var frostigt vitt i gräset.
Någon timme senare, har frosten smält bort i gräset och det är pärlor på stråna.
Nu när klockan är 10.30 har den tidigare spegelblanka sjön, fått krusningar på sig, en lätt vind sveper in och några av björkens löv singlar ner på marken och i vattnet.
Vi börjar plocka ihop, men innan dess ska det bli en promenad i detta fantastiska väder, temperaturen har stigit till hela +5gr.
Resans plan är att köra ner till Vilhelmina. Vi har fått tips från våra husbilskompisar i Sala, att köra Vildmarksvägen.
Så dit tänker vi bege oss så småning om.

Vill passa på att tacka alla som skriver kommentarer, som är såå roligt att få. Jag ska ta och besvara dem och även era inlägg, när vi får bättre uppkoppling eller så gör jag det när vi kommit hem. Täckning i Vildmarken eller inte, det vet man först efteråt!?!
Nu rullar vi mot Vildmarken, undrar om det finns några djur på savannen?

Kram från oss i ett fantastiskt vackert landskap
JoY




5 kommentarer:

  1. Oj, frost redan! Men det ser fint ut!

    SvaraRadera
  2. Oj så underbart vackert! Frost har vi haft här i Dalarna åxå.... ha det fortsatt härligt!

    SvaraRadera
  3. Förstod att ni hade frost där ni är, när vi hade så kallt på morgonen. Hoppas bara att vägen är halkfri. Men ni kör väl försiktigt hoppas jag? Jättefina bilder återigen kära du. Värsta fotografen. Ha det gott. Kram

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga färger och speglingar!!
    Vildmarksvägen tycker jag definitivt ni ska ta. Trappstegsforsen, Fatmomakke, Stekenjokk, Ankarrede och Blåsjön, Brakkåfallet är verkligen sevärda utefter Vildmarksvägen. Glöm inte Hälsingsåfallet - en avstickare från Gäddede, där det går bra att stå över natten. Vi åkte där i somras. Se gärna: http://elisabeth-lennart.blogspot.se/2012/08/resan-till-norrland-och-norge.html
    Ha en fortsatt bra resa!

    SvaraRadera